Obavijest o rezultatima natječaja

 

Obavještavamo da je u natječaju koji je objavljen u „Narodnim novinama“ broj 19/2017. od 8. ožujka 2017., Euraxess Jobs Portalu od 07. i 08. ožujka 2017., web stranici fakulteta od 3. ožujka 2017. i dnevnom tisku od  5. ožujka 2017.:

  • Za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta za područje humanističkih znanosti, polje arheologija, grana srednjovjekovna arheologija, na Katedri za opću srednjovjekovnu i nacionalnu arheologiju na Odsjeku za arheologiju – 1 izvršitelj (m/ž) izabrana pristupnica Jana Škrgulja, magistra arheologije.
  • Za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana kroatistika, na Katedri za stilistiku na Odsjeku za kroatistiku – 1 izvršitelj (m/ž) izabrana pristupnica Gabrijela Puljić, magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti i magistra lingvistike.
  • Za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta za područje humanističkih znanosti, polje filologija, grana opće jezikoslovlje (lingvistika), na Katedri za algebarsku i računalnu lingvistiku Odsjeka za lingvistiku – 1 izvršitelj (m/ž) izabrana pristupnica Matea Filko, magistra hrvatskog jezika i književnosti i magistra lingvistike